Eveniment Soluții Vacuum

TECH-CON organizează în parteneriat cu PIAB un eveniment ce expune cele mai recente progrese privid soluțiile de manipulare robotizate și tehnologiile de manipulare vacuum, pentru aplicații industriale, inclusiv lansarea unei noi serii de grippere PIAB. Evenimentul se va desfășura în data de 24 Martie, orele 09:30 – 14:00, la Hotel Ramada din București.

Pe lângă toate acestea, zona de aplicații practice, permite testarea celor mai noi sisteme. La acest eveniment vor participa integratori și alți parteneri TECH-CON din industrie.

TECH-CON este unul dintre cei mai importanți furnizori din regiunea Europei Centrale și de Est pentru piața de automatizări industriale. Portofoliul de produse premium TECH-CON conține mai mult de 150.000 de articole, îngrijite de cei 145 de ingineri specialiști cu calificare înaltă din întreaga lume, precum și de numărul de clienți în continuă creștere din industrii precum automotive, mașini, produse chimice, alimente și băuturi, plastic, lemn și hârtie, și industria ambalajelor.

PIAB promovează automatizarea prin soluții progresive de prindere, ridicare și mișcare. Promovează o lume automatizată în care nu se irosesc resurse și nici un om nu este rănit.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre eveniment, vă invităm să explorați pagina evenimentului aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top