Soluții de roboți colaborativi Universal Robots de la Tech-Con.

La nivel mondial, companiile producătoare apelează din ce în ce mai des la automatizare, pentru a-și rezolva problemele legate de lipsa forței de muncă, pentru a-și crește capacitatea de producție și pentru a-și îmbunătăți calitatea produselor. Roboții colaborativi oferă o soluție de automatizare rentabilă, flexibilă și sigură pentru o gamă variată de acțiuni din producție.


De ce să alegeți roboții colaborativi

Roboții colaborativi au fost proiectați să lucreze alături de oameni, astfel încât automatizarea devine mai ușoară ca niciodată, fără a fi condiționată de dimensiunea companiei. Datorită tuturor acestor avantaje, roboții noștri pot duce o mare varietate de aplicații la următorul nivel de performanță.

Configurare rapidă

kollaboratív robot gyors telepítés Tech-Con

Universal Robots a revoluționat procesul de instalare a roboților, care în loc de săptămâni poate dura doar câteva ore. Conform răspunsurilor clienților noștri, timpul mediu de instalare este de doar o jumătate de zi. Observațiile arată că durează doar o oră pentru a despacheta, instala și programa prima sarcină ușoară pe robot, pentru un angajat fără pregătire profesională.

Programare ușoară

kollaboratív robot könnyű programozás Tech-Con

Tehnologia patentată Universal Robots face posibil ca angajații fără cunoștințe de programare să poată instala și opera coboții noștri. Datorită vizualizării 3D intuitive, robotul este direcționat prin mișcarea dorită manual, iar aceasta poate fi realizată prin intermediul butoanelor săgeți ale tabletei cu ecran tactil, ușor de utilizat.

Automatizare flexibilă

kollaboratív robot rugalmas feladatvégzés Tech-Con

Roboții tradiționali pot face doar un singur lucru. Roboții noștri sunt ușori, ocupă spații mici și pot fi alocați cu ușurință unor sarcini noi. Totul fără a muta zona de producție. Cobot-ul trece la noi procese ușor și rapid, prin urmare procedurile de fabricație cu modificări rapide sau în loturi mici pot fi automatizate cu ușurință.

Programează acum o testare gratuită la fața locului și o demonstrație robot!


COBOȚII ÎN INDUSTRIE

Brațele robotice colaborative Universal Robots cresc performanța în nenumărate arii ale industriei și creează valoare adăugată. Aruncă o privire la modul în care industria robotilor colaborativi poate ajuta la automatizare. Coboții Universal Robots fac posibilă automatizarea flexibilă, indiferent cât de mare este producătorul. Fie că vorbim de asamblare, vopsire, paletizare, înfiletare, ambalare, lustruire, Injecție mase plastice, sudare sau orice altă procedură de prelucrare, familia noastră de brațe robotizate poate crește rata de producție, cu care poți concura pe piața globală.

Automotive

Alimentație și agricultură

Metal și Prelucrări metalice

Farmacie și Chimie

Manipulare

Știință și Cercetare


ROBOȚI COLABORATIVI UNIVERSAL ROBOTS

Familia noastră de coboți oferă cinci opțiuni diferite de sarcină portantă (3, 5, 12.5, 16 și 20 kg), cu care pot furniza o mare varietate de aplicații. Coboții noștri cu șase niveluri de independență, flexibilitate incredibilă și integrare ușoară în mediile de producție actuale au fost creați astfel încât să poată oferi mai mult.

Alege brațul robotic colaborativ care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

ROBOȚI

UR3e
Rază de acțiune500 mm
Sarcină utilă3 kg
AmprentăØ 128 mm
Greutate11.2 kg
UR5e
Rază de acțiune850 mm
Sarcină utilă5 kg
AmprentăØ 149 mm
Greutate20.6 kg
UR10e
Rază de acțiune1300 mm
Sarcină utilă12.5 kg
AmprentăØ 190 mm
Greutate33.5 kg
UR16e
Rază de acțiune900 mm
Sarcină utilă16 kg
AmprentăØ 190 mm
Greutate33.1 kg
UR20
Rază de acțiune1750 mm
Sarcină utilă20 kg
AmprentăØ 245 mm
Greutate64 kg
UR3eUR5eUR10eUR16eUR20
Rază de acțiune500 mm850 mm1300 mm900 mm1750 mm
Sarcină utilă3 kg5 kg12.5 kg16 kg20 kg
AmprentăØ 128 mm Ø 149 mm Ø 190 mm Ø 190 mm Ø 245 mm
Greutate11.2 kg20.6 kg33.5 kg33.1 kg64 kg


  Opțiune de leasing

  Tech-Con în parteneriat cu GRENKE a lansat un nou program de leasing și servicii financiare. Noul parteneriat, indiferent de dimensiune și buget, va permite tuturor companiilor să se bucure de beneficiile automatizării fără a fi nevoite să-și facă griji cu privire la fluxul de numerar sau la fluctuațiile sezoniere.

  Contactează specialistul nostru pentru mai multe detalii!


  Produse complementare

  Pe lângă oferta de roboți colaborativi a Universal Robots, compania noastră, cu suportul profesional, portofoliul de produse și experiența logistică, este unică pe piața din România și oferă partenerilor săi soluții eficiente și adecvate în întregul domeniu al automatizării industriale.

  Soluții avansate de gripping

  Axe liniare 7th și lifturi pentru roboți

  Echipamente de separare de siguranță și rafturi

  Deservirea conveioarelor și a liniilor de transfer

  Unități de deservire gravitaționale Karakuri

  Servomotoare și controlere, module PLC, module de extindere I/O


  CONTACT   Numele meu este Mihai și sunt inginer mecanic, Manager al Diviziei de Aplicații Robotice din cadrul Tech-Con România.

   Integrăm și dezvoltăm soluții speciale adaptate nevoilor partenerilor noștri. Cu ajutorul meu puteți găsi produsele de care aveți nevoie și vă pot oferi sfaturi atunci când nu sunteți sigur în alegerea echipamentelor potrivite.

   Telefon: 0730713660

   E-mail: mihai@tech-con.ro

   Scroll to Top